Levertijd & verzendkosten:
Wij streven ernaar dat uw bestelling altijd binnen 2 dagen bij u afgeleverd wordt. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Helaas lukt het ons niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij de levertijd om welke reden dan ook niet halen dan wordt u hierover zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 6,95. Levering verloopt via Post.NL of via DPD.

Klachten:
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Maak dit direct bij kenbaar door te mailen naar info@claudiaencasa.nl. We zullen dan in overleg zoeken naar een oplossing.

Bedenktijd/retour:
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@claudiaencasa.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg.