Hola!

Van harte welkom op mijn website, dank voor uw bezoek!

Omdat ik een persoonlijke benadering belangrijk vind, stel ik me graag kort aan u voor. Mijn naam is Claudia. Na jaren te hebben gewerkt in tal van financieel-administratieve functies heb ik besloten dat het tijd werd om iets compleet anders te gaan doen. Ik kom al geruime tijd een paar keer per jaar in Spanje en daar word ik altijd vrolijk van de bezoeken aan de plaatselijke markten. Ik kan echt genieten van de mediterrane sfeer die daar heerst.

Vooral vanwege mijn interesse in de Spaanse keuken stop ik vaak bij de keramiekkraampjes. Het eten smaakt nu eenmaal beter als de tafel er feestelijk en kleurrijk uitziet. De mooie handbeschilderde schaaltjes, bordjes, kommetjes zorgen voor een optimaal Spaanse beleving. En het is een uitdaging die beleving naar Nederland te brengen.

Ik hoop dat u net zo enthousiast bent als ik en wens u veel surfplezier op mijn site!

SALUDOS !!!

Social

Nieuwsbericht

Hier houden we u op de hoogte van de laatste nieuwsberichten!